Bemutatkozás

Kertészetünknek két fő tevékenysége van

Díszfaiskolánk

elsősorban örökzöldek: leylandik, tujafélék és borókák szaporításával és készárúig való nevelésével foglalkozik. A Leylandi fajták és a többi örökzöld szaporítóanyaga saját anyanövényeinkből származik, amelyek az évek során alkalmazkodtak az itteni talaj és klímaviszonyokhoz. Ez nagy előnyt jelent a növények telepítés utáni fejlődésében. A magyar felhasználónak megbízható, egészséges, akklimatizált növényanyagot kínálunk. Az összes áru keményfalú konténerben kerül forgalomba, ezért egész évben ki tudjuk szolgálni a kertépítőket, árudákat és a magánszemélyeket is.

Krizantém szaporítóanyag termesztés

olyan anyanövényekből állítjuk elő, melyeket minden évben a vezető holland cégektől vásárolunk meg. Célunk az, hogy megbízható, egészséges, vírusmentes szaporítóanyagot biztosítsunk a magyar termelőnek. Igyekszünk széles fajtaválasztékot nyújtani vevőinknek. Legalább 20 nagyvirágú és ugyanennyi csokros fajtából rendelhetnek.

Cégünk családi vállalkozás. Két kertészmérnök 35 éves termesztési tapasztalataival áll rendelkezésükre. Minden egyes vevővel egyénileg foglalkozunk és ellátjuk termesztési és technológiai tanácsokkal.

Jelszavunk: Legyenek Önök is sikeresek.